VAKKUNDIG ONDERHOUD

VERTROUWDE SERVICE

BANDENSERVICE

 

Autoservice Rooijackers is het adres voor bandenservices zoals montage van banden, bandreparaties, bandenwissel en bandenopslag.

 

BANDEN MONTEREN

 

Heeft u al banden in huis? Banden aangeschaft via bijvoorbeeld internet of tweedehands banden op de kop weten te tikken? Dan is het mogelijk om deze banden door ons te laten monteren. Uw banden worden vakkundig  gemonteerd, voorzien van een nieuw ventiel en uitgebalanceerd. De oude banden voeren wij voor u af. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

 

 

 

Motorbanden

Ook het monteren van motorbanden behoort tot de mogelijkheden. Ook deze worden deskundig gemonteerd, voorzien van een nieuw ventiel en uitgebalanceerd.

 

    

 

Monteren en balanceren van een motorband

 

Garantie

Bij montage van uw eigen banden, kunnen wij alleen garantie geven op de door ons verleende service. Wilt u ook garantie op de banden? Dan kunt u de banden bij ons bestellen.

 

BANDREPARATIE

 

Wanneer u een lekke band heeft en deze kan nog gerepareerd worden dan treft u bij Autoservice Rooijackers de deskundigheid die daarvoor nodig is. De lekkage wordt gerepareerd met behulp van een zogenaamde plugpleister. De band wordt van de velg gehaald en aan de binnen- en buitenzijde volledig geïnspecteerd. Zijn er geen verdere gebreken dan wordt de plugpleister van binnenuit door het gat gestoken en van buiten aangetrokken. Het uitstekende deel van de plug wordt afgeknipt. De reparatie is dan klaar en de band wordt weer gemonteerd. Hierna wordt de band opgepompt tot de juiste spanning, gebalanceerd en kan terug worden geplaatst onder de auto.

 

Is reparatie niet meer mogelijk dan kunnen wij u adviseren bij de aankoop van nieuwe banden.

 

ZOMER-WINTERBANDEN WISSEL

 

Verwissel uw autobanden zodra de weersomstandigheden veranderen. Wij adviseren de 7 graden Celsius regel. Wanneer de temperatuur onder de 7°C komt, wordt aangeraden om winterbanden te gebruiken. (oktober/november)

Wanneer de temperatuur boven de 7°C komt, kunt u de winterbanden voor zomerbanden laten verwisselen. (maart/april)

Of u nu velgen met banden wilt laten wisselen of alleen de banden wilt laten omleggen, wij zijn u graag van dienst.

 

BANDENOPSLAG

 

Indien u winterbanden bij ons koopt, kunnen wij de zomerbanden voor u opslaan in onze opslag (en omgekeerd). Ze liggen dan bij u thuis niet in de weg. Wij zetten ze in een bandenstelling tot het tijd is voor de wissel. Wij zorgen dat ze klaarliggen, op het moment dat u ze bij ons komt wisselen

 

 

 

 

 

 

NAAST REGULIER ONDERHOUD IS ASR GESPECIALISEERD IN:

  • NIEUWE BANDEN
  • NIEUWE VELGEN
  • BANDEN SERVICE

 

  • UITLIJNEN
  • REPARATIE LICHTMETALEN VELGEN
  • BALANCEREN

 

Autoservice Rooijackers

Vlierdensedijk 51

5705 CK  Helmond

0492 - 57 48 88

info@velgreparatie.nl

 

Privacy policy