OVERIGE DIENSTEN

 

Omdat wij beschikken over de deskundigheid en de juiste materialen om velgen vakkundig  te repareren is het voor Autoservice Rooijackers ook mogelijk om aanvullende diensten te verrichten op het gebied van las- en draaiwerk.

 

 

LASWERK

 

Naast het lassen van aluminium velgen kunt u bij ons ook terecht om andere laswerkzaamheden (aan uw auto) te laten verrichten. Informeer naar de mogelijkheden.

Lekkage in het motorblok

Motorblok na het lassen

DRAAIWERK

 

Stel, u heeft net die ene ring of dop nodig, in een maat die niet te verkrijgen is. Dan kan ASR u welllicht van dienst zijn. Het draaien van op maat gemaakte materialen zoals bijvoorbeeld centreerringen behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u een specialist die dit draai maatwerk kan leveren, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden bespreken.

Op maat gemaakte centreerringen

Op maat gemaakte oliedop

REMSCHIJVEN VLAKKEN

 

Op het gebied van draaiwerk kunnen wij ook remschijven vakkundig vlakken (afdraaien).

Wanneer de remblokken versleten zijn en vervangen moeten worden, kunnen de remschijven op zich nog goed zijn. Wel vertonen ze dan vaak groeven of roestvorming. Het is niet aan te bevelen om nieuwe remblokken op deze beschadigde remschijven te plaatsen. Indien de remschijven nog ruim de vereiste dikte hebben, kunnen ze door ons worden gevlakt. Ze hebben dan weer de maximale remkracht en kunnen opnieuw gebruikt worden.

Remschijf voor het vlakken

Remschijf vlakken

Remschijf na het vlakken

NAAST REGULIER ONDERHOUD IS ASR GESPECIALISEERD IN:

  • NIEUWE BANDEN
  • NIEUWE VELGEN
  • BANDEN SERVICE

 

  • UITLIJNEN
  • REPARATIE LICHTMETALEN VELGEN
  • BALANCEREN

Autoservice Rooijackers

Vlierdensedijk 51

5705 CK  Helmond

0492 - 57 48 88

info@velgreparatie.nl