VAKKUNDIG ONDERHOUD

VERTROUWDE SERVICE

REPARATIE LICHTMETALEN VELGEN

 

Bij Autoservice Rooijackers kunt u terecht voor het professioneel herstellen en restaureren van beschadigde lichtmetalen velgen. Wij zijn er trots op dat onze klanten van heinde en verre komen om hun beschadigde velg te laten herstellen.

 

 

 

BESCHADIGINGEN

 

Lichtmetalen velgen kunnen beschadigen door stoepranden, steenslag of weersinvloeden. Vooral in de winter, als er met pekel wordt gestrooid, hebben velgen het zwaar te verduren. Wie te hard door een gat of over een ander obstakel rijdt kan deuken of scheuren oplopen in de velg.

 

 

HERSTELLEN

 

Of het nu deuken, krassen, barsten, scheuren, stoeprandschade of kromme velgen zijn, ASR kan deze voor u repareren. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit herstel van de beschadigde velgen door middel van richten, lassen en polijsten.

 

Omdat we streven naar een perfect resultaat of omdat de beschadigingen soms te erg zijn, is het helaas niet altijd mogelijk om uw velg te herstellen. Heeft u een beschadigde velg en wilt u weten of deze nog gerepareerd kan worden, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Mochten nieuwe velgen in uw geval voordeliger zijn dan het repareren van de velgen, dan zullen we u dat adviseren en kunt u ook hiervoor bij ASR terecht.

 

 

FOTO'S

 

    

 

 

 

     

 

 

NAAST REGULIER ONDERHOUD IS ASR GESPECIALISEERD IN:

  • NIEUWE BANDEN
  • NIEUWE VELGEN
  • BANDEN SERVICE

 

  • UITLIJNEN
  • REPARATIE LICHTMETALEN VELGEN
  • BALANCEREN

 

Autoservice Rooijackers

Vlierdensedijk 51

5705 CK  Helmond

0492 - 57 48 88

info@velgreparatie.nl

 

Privacy policy